Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، پیرو پیام مخاطبان این رسانه مبنی بر عقب افتادن 12 الی 17 ماهه حقوق کارکنان شرکت آبداران علت این موضوع و نحوه پیگیری پرونده‌های این‌چنینی را از اداره‌کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری جویا شدیم که جزئیات گفت‌وگو در ادامه آمده است.

سید حفیظ‌‌الله فاضل امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از شهرکرد، گفت: موضوع عقب‌افتادن حقوق کارگران در هر جلسه کمیسیون کارگری بررسی و نامه‌نگاری‌های لازم با مسؤولان استانی و ملی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حق‌ و حقوق کارگران شرکت آبداران سابق یا آبفا نیز چندین‌بار مورد بحث قرار گرفت و حتی مصوب شد از اعتبارات خوددرآمدی پرداخت شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این موضوع در سال گذشته و ابتدای سال جاری از سازمان برنامه و بودجه پیگیری و اعتبارات لازم افزوده شد، افزود: مطالبات کارگران شرکت آبفا در کمیسیون کارگری، شورای تأمین و وزارت نیرو بررسی و دستور پرداخت مطالبات نیز صادر شده است.

فاضل اضافه کرد: هفته گذشته نیز جلسه‌ای با همین عنوان برگزار شد و شرکت آبفا قول پرداخت مطالبات را داده است و به دنبال راهکار از برنامه و بودجه می‌باشد.

وی تشریح کرد: بسیاری از کارگران در قالب نیروی شرکت‌های خدماتی و پیمانکاری هستند و اداره آبفا یا هر اداره دیگر مختار است حق کارگران را یا مستقیم به حساب شخص کارگر واریز و این مبلغ را از صورت وضعیت پیمانکار کسر کند و یا مبلغ را به پیمانکار دهد که در این صورت پیمانکار ابتدا حق خود را از آن کسر و ما بقی را بین کارگران تقسیم می‌کند.

مطالبات کارگران به حساب خودشان واریز شود

فاضل تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کارگران بهتر است مطالباتشان به حساب خودشان پرداخت شود که مکاتبات و حتی تهدیدهای بسیاری در این خصوص انجام شده است اما کارگران برای دریافت حقوقشان از شرکت خاطی شکایت نمی‌کنند که اگر این امر اتفاق بیفتد کلیه اموال شرکت به مزایده گذاشته می‌شود.

وی ترس از اخراج را دلیل اصلی عدم شکایت کارگران دانست و ادامه داد: ممکن است با طرح شکایت کارگر از پیمانکار در پایان کار قرارداد او دیگر تمدید نشود و حمایتی شامل حال کارگر نمی‌شود اما اگر شکایت در حین قرارداد باشد درخواست عودت کارگر به شرکت را خواهیم داد.

شرکت‌های وابسته به وزارت نیرو کم‌کارند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در پایان گفت: قبل از شکایت کارگران وضعیت حقوق و معوقات شرکت‌ها و اداره‌ها پیگیری می‌شود که اگر از 2 ماه بیشتر شود مکاتبات با اداره و وزارت‌خانه انجام و پرونده به دادگاه ارسال می‌شود البته شرکت‌های وابسته به وزارت نیرو در استان کم‌کارند و همه مطالبات ما در این حوزه است.

انتهای پیام/3339/م

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگران چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۳۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق

مدیرعامل شرکت شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: ۲۲ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه به حساب تولیدکنندگان برق پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور «علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو، «همایون حائری» معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران نیروگاه‌ها، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و خاطرنشان‌کرد: شرکت توانیر همه توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس در ۲ سال اخیر در ۲ نوبت یک‌بار ۲۰ همت و یک نوبت هم ۳۰ همت از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و به‌تازگی هم ۲۱ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولیدکنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

مدیرعامل توانیر با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، گفت: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

وی ادامه‌داد: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالبات خود مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی، به صفر رساندن مطالبات نیروگاه هادر یک بازه زمانی سه ساله که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با همه قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 749965

دیگر خبرها

  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • دستور استاندار زنجان برای پیگیری طبقه‌مندی مشاغل
  • شکایت کارکنان گوگل از اخراج غیرقانونی به‌دلیل اعتراض به همکاری با رژیم صهیونیستی
  • قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم
  • پرداخت همه مطالبات معلمان تا پایان اردیبهشت+ فیلم
  • مطالبات کارگران مازندران پیگیری می شود
  • ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال پرداخت شد